Politikai portálok > Politika - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Politikai portálok > 13 weboldal. Kategória leírása: Politikai portálok.

politika.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Wikipédia:Politika portál
Wikipédia:Politika portál
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Politika_port%C3%A1l

A politika kifejezés a ókori görög városállamok (poliszok) nevéből ered. A politika szó eredeti jelentése közélet, ebben az értelemben tehát mindenki, aki részt vesz a közéletben, politizál...

hu.wikipedia.org
Nemzeti Fórum
Nemzeti Fórum
http://www.nemzetiforum.hu/

Nemzeti Fórum Egyesület - nemzetiforum.hu

www.nemzetiforum.hu
Kossuthter.com
Kossuthter.com
http://www.kossuthter.com/

Kossuthter.com - a hiteles forrás.

www.kossuthter.com
Programpárt
Programpárt
http://sites.google.com/site/programpart

A Programpárt weboldala, új innovatív elgondolások, keretprogram. Összefogás egy jól szervezett, magasan fejlett, innovatív, kreatív és intelligens társadalomért.

sites.google.com
anti-magyar közöny
anti-magyar közöny
http://m-mk.lapunk.hu/

A magyarság, a Magyar Nemzet sorsával, problémáival és történelmével foglalkozó honlap. Színtiszta Magyar, de nem kirekesztő, nem rasszista és antiszemita, nem fajgyűlölő és nem nacionalista. Csak Magyar, de az nagyon! A Magyar Nemzet sorskérdéseivel foglalkozik, a trianoni béke-diktátummal, Erdéllyel és az Autonómiával, az 1956-os Forradalommal, a 2006-os hazai eseményekkel, ha úgy tetszik, az elszalasztott igazi rendszerváltással, az elszalasztott forradalommal. Rajnai Cordon vers-gyűjteménye, a trianoni béke-tárgyalások fontosabb mozzanatainak felelevenítése, és egy nemzetközileg is elfogadható revízió lehetőségeinek taglalása - ez az anti-MAGYAR KÖZÖNY!

m-mk.lapunk.hu
Civil Mozgalom
Civil Mozgalom
http://civilmozgalom.hu

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

civilmozgalom.hu
Reform Párt
Reform Párt
http://www.reformpart.hu

Reform gondolkodó emberek pártja. Ha fontos számodra az, hogy az ország dinamikusan fejlődjön, hogy elérjük a sokat irigyelt "nyugatot", hogy az állampolgárok békésen és biztonságban éljenek, akkor köztünk a helyed.

www.reformpart.hu
Barack Obama Klub
Barack Obama Klub
http://obama.network.hu/

Mindent Barack Obamáról: hírek, fotók, videók, diskurzusok az USA soron következő elnökéről.

obama.network.hu
Krízis stratégia
Krízis stratégia
http://krizisstratega.hu/

Perlaky-Papp József krízisstratéga weboldala. Kríziskommunikáció és stratégia: válságkommunikáció, katasztrófa kommunikáció. A PR, public relations szakember a bkf docense.

krizisstratega.hu
Politikai mozgalom
Politikai mozgalom
http://www.organizator.hu

A Magyar Organizátor Társaság egy olyan politikai mozgalom, amelyben bárki részt vehet, ezen a weboldalon keresztül, aki fontosnak tartja a magyar társadalom politikai kultúrájának fejlesztését.

www.organizator.hu
Virtuális parlament
Virtuális parlament
http://www.vipar.hu/

Egy független politikai közösségi portál mely a politika iránt legalább picit érdeklődő közönség számára kíván értelmes és kellemes időtöltést nyújtani. Célunk, hogy mindenki megtalálja magának azt a réteget, akit szeretne. A Vipar nem csak FÓRUM! Szolgáltatásainkkal az internetező lakosság politikai véleménnyilvánításának minden lehetőségét biztosítani kívánjuk.

www.vipar.hu
Magyarország hírek
Magyarország hírek
http://magyarorszaghirek.lapunk.hu

"Vajon vannak-e még a mai magyar politikai életben, de egyáltalán a közéletben olyanok, akik bűntelenül és tisztán akarnának élni, akik meggondolják tetteik helyességét és következményeit, akik nem szeretnének részesévé válni az elhibázott rendszerváltás bűneinek és tévedéseinek?" Fazekas István Sajnos kijelenthetjük, hogy Magyarországon megszűnt a teljes körű tájékoztatás. Mind a bal-, mind a jobboldali sajtó pártszócsővé, sok esetben hecceszközzé silányult. A nemzeti oldalt vagy elhallgatják, vagy együtt fasisztázzák.

magyarorszaghirek.lapunk.hu
PolTár - Iránytű a közéletben
PolTár - Iránytű a közéletben
http://www.poltar.hu

Poltikai információs portál a hazai pártok legfontosabb információival és híreivel. Az Állami Számvevőszék és a Magyar Nemzeti Bank jelentéseivel, a pártok gazdálkodására vonatkozó legfontosabb adatokkal, beszámolókkal, választási programokkal.

www.poltar.hu
Oldal leírása
politika.wyw.hu: Politika katalógus. Politikai kategorizált linkgyűjtemény. Fidesz, MSZP, SZDSZ, MDF... Magyar pártok.
Gyűjteményünkben 286 válogatott politika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 286 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 24496