Politikusok > Politika - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Politikusok > 5 weboldal. Kategória leírása: Politikusok: Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Áder János, Kósa Lajos, Horn Gyula, Pokorni Zoltán...

politika.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Seres Mária
Seres Mária
http://seresmaria.hu

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

seresmaria.hu
dr Szalay Péter (Bp. 19 vk)
dr Szalay Péter (Bp. 19 vk)
http://szalaypeter.com

dr Szalay Péter országgyűlési képviselőjelölt honlapja. Budapest XIII. kerület Újlipótváros, Vizafogó, Lőportárdűlő képviselőljelöltje - 40 éve a kerületben dolgozom, közel 30 éve itt is élek. 1994-2006-ig a helyi Önkormányzat képviselője, az Egészségügyi Bizottság tagja, majd elnöke voltam. Azon dolgozom, hogy a kerület lakosainak - különösen a nyugdíjasok, és a fiatal családok - egészségügyi, szociális helyzete stabilizálódjon, a kisvállalkozások támogatáshoz jussanak. Fontosnak tartom a kerületben a parkolási gondok megoldását, ugyanakkor a zöld területeket meg kell őrizni, lehetőség szerint újabb parkokat kell létrehozni.

szalaypeter.com
dr Toller László
dr Toller László
http://www.toller.hu

Oldalunk Dr. Toller László Pécs városáért és a régióért végzett munkájának eredményeit és életét mutatja be.

www.toller.hu
Kovács István Komló 1.sz választókerület Fidesz jelöltje
Kovács István Komló 1.sz választókerület Fidesz jelöltje
http://www.kovacsistvan.co.cc

Kovács István a FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Komló 1.számú választókörzet jelöltje a 2010. évi Önkormányzati Választásokon.

www.kovacsistvan.co.cc
Horváth László országgyűlési képviselő weboldala
Horváth László országgyűlési képviselő weboldala
http://horvathlaszlo.hu

Horváth László hivatalos honlapja - a jobb oldal országgyűlési képviselője Pétervására, Gyöngyös, Verpelét, Bélapátfalva térségében. Politikai pályafutásom során szerzett tapasztalataim hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű választókerületben élő emberek segítségére tudjak lenni. Abban szeretném őket támogatni, hogy végre sikeresnek érezzék magukat, mert véleményem szerint az itt élők sikere az ország sikere is. Weboldalamon - a térséget érintő - fontos, folyamatosan frissülő híreket, eseményeket, cikkeket teszek közzé.

horvathlaszlo.hu
Oldal leírása
politika.wyw.hu: Politika katalógus. Politikai kategorizált linkgyűjtemény. Fidesz, MSZP, SZDSZ, MDF... Magyar pártok.
Gyűjteményünkben 286 válogatott politika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 286 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 24496