Zöld Demokraták Szövetsége > Politika - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Zöld Demokraták Szövetsége > 4 weboldal. Kategória leírása: Zöld Demokraták Szövetsége.

politika.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Zöld Párt : antipárt
Zöld Párt : antipárt
http://www.zoldpart.hu/

A Zöld Párt egy nagyon speciális párt Magyarország politikai életében. Próbálja a lakosság elméjéből kitörölni egyáltalán a párt fogalmát is. Teljesen más alapokra fektetve szeretne egy sokkal szebb jövőt biztosítani a következő generáció számára. Elég a sírásból, a dumálásból és a nagyzolásokból, a bürokrációából és a lopásokból, valamint abból, hogy a nép tűri azt, hogy hülyének nézik őket. Változás kell! Esetleg 2010 -ben sikerülhet? Őszinte bevallásunk szerint a népesség nagy része degradált, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagyon kevesen leszünk, akik azért szavazunk, mert ez a meggyőződésünk és egy bizonyos programot fogadunk el. A többség ugyanis, mivel a meneteket logikusan átgondolni nem képes, érzelmi világ mögé bújtatja döntéseit, aminek az eredménye, hogy egy adott pártra egy adott politikus miatt szavaz, vagy nem szavaz. Ezzel fel kell hagyni. Elég abból, hogy mindig csak JOBB, BAL, BAL, JOBB, elvégre nem testnevelés óra ez. Ha összefogunk 2010 a változások éve lehet!!!!

www.zoldpart.hu
Zöldek Pártja
Zöldek Pártja
http://zoldekpartja.hu

A Zöldek Pártja korábban már indult a 2006-os választásokon is, a zöld értékek képviseletében. Néhány lelkes aktivista most új életet lehel a pártba, hogy alternatívát adjon a jelenlegi pártok mellett. Azoknak, akik elkötelezettek a fenntarthatóság iránt, de egyik politikai párt részéről sem tapasztalták a természet és a fenntarthatóság hatásos képviseletét. Több területen is igyekszünk érvényesíteni törekvéseinket azért, hogy a lakossággal együttműködésben tehessünk a fenntartható fejlődésért. Többek közt a hulladékgazdálkodás, az egészségügy, illetve az oktatás területén is szükség lenne változásokra.

zoldekpartja.hu
Megalakult a Zöld Demokraták Szövetsége
Megalakult a Zöld Demokraták Szövetsége
http://www.zoldfelulet.hu/hirek.php?id=305&indx=ok

November 16-án új párt alakult Zöld Demokraták Szövetsége (ZDSZ) néven, amely megalakulásával számos környezetvédő és polgárjogi civil szervezetet, valamint az Új Baloldalt is magába olvasztotta...

www.zoldfelulet.hu
Újraépítkeznek a Zöld Demokraták
Újraépítkeznek a Zöld Demokraták
http://nol.hu/cikk/405311/

Több évig tartó szívós munkával készült a 2006-os választásokra a Zöld Demokraták Szövetsége (ZDSZ). Egészen ez év elejéig bízhattak abban, hogy erősödhetnek az országgyűlési választásokon...

nol.hu
Oldal leírása
politika.wyw.hu: Politika katalógus. Politikai kategorizált linkgyűjtemény. Fidesz, MSZP, SZDSZ, MDF... Magyar pártok.
Gyűjteményünkben 286 válogatott politika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 286 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 24496