Top 40 legújabb link > Politika - wyw.hu

Tartalom:

politika.wyw.hu

PolTár - Iránytű a közéletben
PolTár - Iránytű a közéletben
http://www.poltar.hu

Poltikai információs portál a hazai pártok legfontosabb információival és híreivel. Az Állami Számvevőszék és a Magyar Nemzeti Bank jelentéseivel, a pártok gazdálkodására vonatkozó legfontosabb adatokkal, beszámolókkal, választási programokkal.

www.poltar.hu
Zöld változás a politikában - hírek
Zöld változás a politikában - hírek
http://zoldvaltozas.hu/rovat/politika/

A Zöld Változás portálon híreket, információkat, érdekességeket olvashatsz környezetünk védelméről, a fenntartható fejlődésről, az elengedhetetlenül szükséges gazdasági és társadalmi változásokról. Megismerkedhetsz a zöld politika legfontosabb célkitűzéseivel, feladatával, megtudhatod, hogy miért fontos a zöld gondolat, és hogy miért kell úgy berendeznünk a jövőnket, hogy minden mai lépésünket a jövőbe irányuló tekintettel lépjük meg.

zoldvaltozas.hu
Zöldek Pártja blog
Zöldek Pártja blog
http://zoldekpartja.blog.hu

A Zöldek Pártja legfontosabb célkitűzése a fenntartható fejlődés biztosítása, vagyis a környezet kizsákmányolásának és szennyezésének megállítása, a lakosság életminőségének növelése, valamint az ember és természet összhangjának visszaállítása. Kövesd a Zöldek Pártja blogját, ha Te is a fenntartható fejlődés híve vagy! Oldalunkon fontos híreket, érdekes bejegyzéseket olvashatsz a témával kapcsolatban.

zoldekpartja.blog.hu
Zöldek Pártja
Zöldek Pártja
http://zoldekpartja.hu

A Zöldek Pártja korábban már indult a 2006-os választásokon is, a zöld értékek képviseletében. Néhány lelkes aktivista most új életet lehel a pártba, hogy alternatívát adjon a jelenlegi pártok mellett. Azoknak, akik elkötelezettek a fenntarthatóság iránt, de egyik politikai párt részéről sem tapasztalták a természet és a fenntarthatóság hatásos képviseletét. Több területen is igyekszünk érvényesíteni törekvéseinket azért, hogy a lakossággal együttműködésben tehessünk a fenntartható fejlődésért. Többek közt a hulladékgazdálkodás, az egészségügy, illetve az oktatás területén is szükség lenne változásokra.

zoldekpartja.hu
iSzolnok.hu - belföldi gazdasági hírek
iSzolnok.hu - belföldi gazdasági hírek
http://iszolnok.hu/rovat/belfold/

Hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll. Véleményünk szerint a szolnoki, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közönség igényes, szórakoztató tájékoztatásához jelenleg nem áll rendelkezésre elég online felület. Ezért szeretnénk a saját nézőpontunk, világlátásunk szerint megmutatni a helyi és országos történéseket. Weboldalunkon - többek közt - olvashatnak jászsági, karcagi és törökszentmiklósi híreket, magyarsággal kapcsolatos cikkeket, valamint belföldi és külföldi, kulturális, bűnügyi, illetve sport híreket. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje el témajavaslatait e-mail címünkre!

iszolnok.hu
Horváth László országgyűlési képviselő weboldala
Horváth László országgyűlési képviselő weboldala
http://horvathlaszlo.hu

Horváth László hivatalos honlapja - a jobb oldal országgyűlési képviselője Pétervására, Gyöngyös, Verpelét, Bélapátfalva térségében. Politikai pályafutásom során szerzett tapasztalataim hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű választókerületben élő emberek segítségére tudjak lenni. Abban szeretném őket támogatni, hogy végre sikeresnek érezzék magukat, mert véleményem szerint az itt élők sikere az ország sikere is. Weboldalamon - a térséget érintő - fontos, folyamatosan frissülő híreket, eseményeket, cikkeket teszek közzé.

horvathlaszlo.hu
Krízis stratégia
Krízis stratégia
http://krizisstratega.hu/

Perlaky-Papp József krízisstratéga weboldala. Kríziskommunikáció és stratégia: válságkommunikáció, katasztrófa kommunikáció. A PR, public relations szakember a bkf docense.

krizisstratega.hu
Magyarország hírek
Magyarország hírek
http://magyarorszaghirek.lapunk.hu

"Vajon vannak-e még a mai magyar politikai életben, de egyáltalán a közéletben olyanok, akik bűntelenül és tisztán akarnának élni, akik meggondolják tetteik helyességét és következményeit, akik nem szeretnének részesévé válni az elhibázott rendszerváltás bűneinek és tévedéseinek?" Fazekas István Sajnos kijelenthetjük, hogy Magyarországon megszűnt a teljes körű tájékoztatás. Mind a bal-, mind a jobboldali sajtó pártszócsővé, sok esetben hecceszközzé silányult. A nemzeti oldalt vagy elhallgatják, vagy együtt fasisztázzák.

magyarorszaghirek.lapunk.hu
Magyar Politikai Fórum
Magyar Politikai Fórum
http://www.mapof.atw.hu

A politika magyar fóruma, ahová mindenki leirhatja véleményét, gondolatát bármi kérdéssel kapcsolatban.

www.mapof.atw.hu
Politikai mozgalom
Politikai mozgalom
http://www.organizator.hu

A Magyar Organizátor Társaság egy olyan politikai mozgalom, amelyben bárki részt vehet, ezen a weboldalon keresztül, aki fontosnak tartja a magyar társadalom politikai kultúrájának fejlesztését.

www.organizator.hu
Társadalmi Virtus - Társadalomról és politikáról
Társadalmi Virtus - Társadalomról és politikáról
http://www.tarsadalmivirtus.lapunk.hu

Ez a honlap a világ, Európa, Közép-Európa és Magyarország sorsával foglalkozik. A mai kulturális, politikai és társadalmi rendszer kritikája. Nem csak saját cikkeket, de könyveket is találsz a honlapon.

www.tarsadalmivirtus.lapunk.hu
Párttá alakult
Párttá alakult
http://www.origo.hu/itthon/20070303partta.html

Párttá alakult szombaton Budapesten a Kisgazda Polgári Szövetség. A Fidesszel együttműködésben lévő szervezet elnökévé Turi-Kovács Bélát választották.

www.origo.hu
Párttörténet
Párttörténet
http://fkgp.hu/parttortenet

A Független Kisgazdapárt alapjait Nagyatádi Szabó István tette le, aki 1908-ban alapította meg a Somogy megyei Kisgazdák Egyesületét, illetve a Magyarországi Kisbirtokosok Szövetségét majd később, 1909-ben pedig az Országos Függetlenségi és 48-as Gazdapártot. 1918-ban ez utóbbinak elnökévé választották. A Tanácsköztársaság bukása után, az 1920. január 25-26-ára kitűzött nemzetgyűlési választásokon 51,4%-kal abszolút többséget szerzett a párt a Nemzetgyűlésben.

fkgp.hu
Független Kisgazdapárt, 18. ker.
Független Kisgazdapárt, 18. ker.
http://www.fkgp.net/

Független Kisgazda, Földmunkás és Polgári Párt, 18. ker.

www.fkgp.net
Fórum
Fórum
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9053185

Index Fórum - Centrum Párt témában. Csatlakozz a fórumhoz.

forum.index.hu
Centrum-part.eu
Centrum-part.eu
http://www.centrum-part.eu/

Üdvözöljük a Centrum honlapján! Hírek, friss információk.

www.centrum-part.eu
Magyarország
Magyarország
http://magyarorszag.wyw.hu/

Magyarország katalógus. Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.

magyarorszag.wyw.hu
Hírek
Hírek
http://hirek.wyw.hu/

Hírek katalógus. Hírportálok, hírgyűjtemények, regionális hírek. Sport, bulvár, belföld, külföld, tudomány, kultúra, közlekedési hírek.

hirek.wyw.hu
Budapest Politikai hírei
Budapest Politikai hírei
http://bpstart.hu/politika

A BudapestStart elkészülését azon törekvésünk hívta életre, hogy minden felhasználónak lehetősége legyen a Fővárost érintő témákban, szinte teljes virtuális képet kapni Budapestről. Portálunk megpróbál minden olyan témakörben széleskörű információt nyújtani,ami a felhasználókat a fővárossal kapcsolatban érdekelheti.

bpstart.hu
Kovács István Komló 1.sz választókerület Fidesz jelöltje
Kovács István Komló 1.sz választókerület Fidesz jelöltje
http://www.kovacsistvan.co.cc

Kovács István a FIDESZ - Magyar Polgári Szövetség Komló 1.számú választókörzet jelöltje a 2010. évi Önkormányzati Választásokon.

www.kovacsistvan.co.cc
Egy demokrata hangja
Egy demokrata hangja
http://demokrata.budapestoldal.hu/

Aktuál-politikai kérdések felvetése, elemzése. Az aktuális politikai történések történeti okainak az feltárása.

demokrata.budapestoldal.hu
dr Toller László
dr Toller László
http://www.toller.hu

Oldalunk Dr. Toller László Pécs városáért és a régióért végzett munkájának eredményeit és életét mutatja be.

www.toller.hu
Reform Párt
Reform Párt
http://www.reformpart.hu

Reform gondolkodó emberek pártja. Ha fontos számodra az, hogy az ország dinamikusan fejlődjön, hogy elérjük a sokat irigyelt "nyugatot", hogy az állampolgárok békésen és biztonságban éljenek, akkor köztünk a helyed.

www.reformpart.hu
Dr. Suba László honlapja - Vámospércs
Dr. Suba László honlapja - Vámospércs
http://www.subalaszlo.hu

Ezen az oldalon megismerkedhet, és bepillantást nyerhet egy politizáló orvos mindennapjaiba és gondolataiba. Tájékozódhat képviselői tevékenységemről, valamint elmondhatja véleményét, javaslatát is.

www.subalaszlo.hu
dr Szalay Péter (Bp. 19 vk)
dr Szalay Péter (Bp. 19 vk)
http://szalaypeter.com

dr Szalay Péter országgyűlési képviselőjelölt honlapja. Budapest XIII. kerület Újlipótváros, Vizafogó, Lőportárdűlő képviselőljelöltje - 40 éve a kerületben dolgozom, közel 30 éve itt is élek. 1994-2006-ig a helyi Önkormányzat képviselője, az Egészségügyi Bizottság tagja, majd elnöke voltam. Azon dolgozom, hogy a kerület lakosainak - különösen a nyugdíjasok, és a fiatal családok - egészségügyi, szociális helyzete stabilizálódjon, a kisvállalkozások támogatáshoz jussanak. Fontosnak tartom a kerületben a parkolási gondok megoldását, ugyanakkor a zöld területeket meg kell őrizni, lehetőség szerint újabb parkokat kell létrehozni.

szalaypeter.com
Tóth Péter a Jobbik Csongrád megyei elnöke
Tóth Péter a Jobbik Csongrád megyei elnöke
http://www.tothpeterszeged.hu/

Tóth Péter a Jobbik Csongrád megyei elnökének, képviselőjelöltjének (Csongrád 2.) honlapja.

www.tothpeterszeged.hu
A politika megjelenése a közösségi oldalakon 2010. januárjában
A politika megjelenése a közösségi oldalakon 2010. januárjában
http://www.webforgalom.hu/blog/orban-obama-viktor-kozossegi-media-es-a-politika

Az előző amerikai elnökválasztás ideje egybeesett a közösségi oldalak széleskörű elterjedésével. Ezt az Obama kampánystáb tökéletesen felismerte, és nagyszerűen ki is használta. Hihetetlen mennyiségű embert tudtak megmozgatni, és ezáltal önkéntessé tenni az internet segítségével. Vajon itthon milyen a helyzet?

www.webforgalom.hu
Magyar Pártok Politikai Fórum
Magyar Pártok Politikai Fórum
http://politikaiforum.magyarpartok.hu

Magyar politikai élet a választók szemével. Mond el véleményedet hazánk politikai közéletéről. Oszd meg véleményedet, gondolataidat a politikai eseményekről a politikai fórum segítségével. A fórumon kívül igyekszünk mindig a legfrissebb híreket szolgáltatni számodra. A politikán kívül gazdasági és jogi kérdésekben is konzultálhatsz a tagokkal.

politikaiforum.magyarpartok.hu
Civil Mozgalom
Civil Mozgalom
http://civilmozgalom.hu

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

civilmozgalom.hu
Seres Mária
Seres Mária
http://seresmaria.hu

Az oldalam az álltalam képviselt meglátásokat tartalamazza. Egy szebb, élhetőbb ország elrése a célom, melyben a lehetőségek, mindenki számára egyenlően vannak megteremtve. Mind a fiatalok, mind a középkorúak, mind az éltesebbek, jól érezzék magukat ebben a kis országban. Hiszem és tudom, hogy amennyiben teret kap mozgalmunk, ezeket a célokat meg tudjuk valósítani.

seresmaria.hu
Nem vagy egyedül
Nem vagy egyedül
http://nemegy.neobase.hu/

Aláírásoddal tiltakozz, az Európai Unió parlamentjénél a szlovák nyelvtörvény ellen! A nemzeti egyletek aláírásgyűjtésbe kezd a szlovák nyelvtörvény ellen. Látva a parlamenti pártok és a kormány tehetetlenségét, arra kérünk minden honfitársunkat határon innen és túl aláírásával fejezze ki tiltakozását a magyar nyelv használatát korlátozó szlovák nyelvtörvény ellen. Az aláírásokat és petíciót benyújtjuk az európai unió parlamentjéhez, követelve szlovákia elitélését és eu. határozottabb fellépését szlovákiával szemben. Egyedül mindenki védtelen és kiszolgáltatott, együtt legyőzhetetlenek vagyunk!

nemegy.neobase.hu
Mszp zuglói szervezete
Mszp zuglói szervezete
http://www.mszpzuglo.hu/

Az MSZP XIV. Kerületi Szervezetének hivatalos weboldala. Bemutatja a kerületet, témák fiataloknak.

www.mszpzuglo.hu
anti-magyar közöny
anti-magyar közöny
http://m-mk.lapunk.hu/

A magyarság, a Magyar Nemzet sorsával, problémáival és történelmével foglalkozó honlap. Színtiszta Magyar, de nem kirekesztő, nem rasszista és antiszemita, nem fajgyűlölő és nem nacionalista. Csak Magyar, de az nagyon! A Magyar Nemzet sorskérdéseivel foglalkozik, a trianoni béke-diktátummal, Erdéllyel és az Autonómiával, az 1956-os Forradalommal, a 2006-os hazai eseményekkel, ha úgy tetszik, az elszalasztott igazi rendszerváltással, az elszalasztott forradalommal. Rajnai Cordon vers-gyűjteménye, a trianoni béke-tárgyalások fontosabb mozzanatainak felelevenítése, és egy nemzetközileg is elfogadható revízió lehetőségeinek taglalása - ez az anti-MAGYAR KÖZÖNY!

m-mk.lapunk.hu
Fidesz
Fidesz
http://fidesz.wyw.hu

[A Fidesz története] [Cikkek a Fideszről] [Deutsch Tamás] [Egyházak] [EP-választások 2009] [Európai Unió - Pártok, szervezetek] [Fidelitas - Budapest] [Fidelitas - Vidék] [Fidesz - Budapest] [Fidesz - Vidék] [Határon túli magyarok] [Jobboldal] [Képviselők] [Kereszténydemokrata Néppárt] [Kósa Lajos] [Kövér László] [Mikola István] [Navracsics Tibor] [Nemzeti média] [Orbán Viktor] [Pokorni Zoltán] [Schmitt Pál] [WYW katalógusok]

fidesz.wyw.hu
Hon-lap
Hon-lap
http://www.maszek.lapunk.hu

Minden ami a magyarsággal kapcsolatos! Hírek, képek, versek, videók stb...

www.maszek.lapunk.hu
Besthirek online magazin
Besthirek online magazin
http://www.besthirek.hu

Online magazin - friss beföldi, külföldi, sporthirekkel, bulvár, időjárás előrejelzés a teljes ország területére, napi hivatalos deviza árfolyamok, horoszkóp, TV műsor, képgaléria, TV/rádió adás, sms üzenetek és még sok egyéb érdekesség.

www.besthirek.hu
Programpárt
Programpárt
http://sites.google.com/site/programpart

A Programpárt weboldala, új innovatív elgondolások, keretprogram. Összefogás egy jól szervezett, magasan fejlett, innovatív, kreatív és intelligens társadalomért.

sites.google.com
Emberi Tisztesség
Emberi Tisztesség
http://emberitisztesseg.blog.hu/

Az emberi tisztesség megnyilvánulása a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. Alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése".

emberitisztesseg.blog.hu
Tatabánya SzDSz info lapja aktuális SzDSz tatabányáért 20 éve
Tatabánya SzDSz info lapja aktuális SzDSz tatabányáért 20 éve
http://tatabanyaszdsz.hu/

A Szabad Demokraták Szövetségének tatabányai szervezete által szerkesztet honlap. Utólsó hírünk Bauer Tamás a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján ( Mütf )

tatabanyaszdsz.hu
Barack Obama Klub
Barack Obama Klub
http://obama.network.hu/

Mindent Barack Obamáról: hírek, fotók, videók, diskurzusok az USA soron következő elnökéről.

obama.network.hu
Oldal leírása
politika.wyw.hu: Politika katalógus. Politikai kategorizált linkgyűjtemény. Fidesz, MSZP, SZDSZ, MDF... Magyar pártok.
Gyűjteményünkben 286 válogatott politika témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 286 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 24496